Åk på en avkopplande spahelg till Köpenhamn

Åk på en avkopplande spahelg till Köpenhamn

Om du behöver komma bort från stressen på arbetet och koppla av är en spahelg något som borde göra susen. Och var kan du bättre åka för att koppla av än till Köpenhamn? Bara den avslappnade känslan av att promenera på ströget en varm sommardag bör få dig att komma i fas igen. Om du sedan spenderar kvällar och nätter på ett av staden spa-hotell lär du komma tillbaka till jobbet i toppform.

På www.kopenhamnsfakta.se kan du ta reda på var i Köpenhamn du kan bege dig för att koppla av ordentligt. Bland annat finns det hotell med egen spa-avdelning. Genom att använda den sökmotor för hotell som finns på kopenhamnsfakta.se kan du få all nödvändig information om dessa hotell. Du bara använder sökfiltret och kryssar i Spa som alternativ. Då sorteras genast fyra hotell ut med spa-avdelningar. Med valet; två personer som stannar fredag till söndag, erbjuder Quality Hotel Marina bäst pris med 1 397 sek. Detta hotell ligger dock en bra bit från centrum och är inte bäst alternativet om du samtidigt vill ha tillgång till shopping och kultur och annat som centrum kan erbjuda.

Då kan du i stället välja Marriott Copenhagen som är ett femstjärnigt hotell precis vid Tivoli. På http://www.kopenhamnfakta.se/hotell-kopenhamn/ har 275 tidigare gäster på Marriott Copenhagen betygsatt sin upplevelse av hotellet och gett det ett medelbetyg på 8.8 av 10 möjliga.

För 1 932 sek för en helg får du ett deluxe room som måste förbeställas. Vill du verkligen lyxa till det hittar du här även ett rum med utsikt mot vattnet för 3 140 sek. Hotellet erbjuder utöver spa även guidade rundturer, bröllopstjänster, parkeringsgarage, skoputsning och väktare.

www.kopenhamnsfakta.se kan du läsa mer om Köpenhamn samt göra andra sökningar om det är annat du söker,

Related posts:

  1. Sök dig fram till ditt hotell i Barcelona
  2. Res billigt till Paris