Åk till Oslo för att shoppa

Åk till Oslo för att shoppa
Om du redan har betat av de självklara shoppingstäderna i Europa som London, Paris och Rom så finns det ett alternativ som är lite mer otippat – men just därför värt sitt besök: Oslo. Här hittar du alla de stora kedjorna och de exklusiva märkesbutikerna. Sedan har du de små kuriösa och lokala butikerna med den nordiska stilen.

Shoppingturen börjar du lämpligen på Bogstadveien och Hegdehaugsveien. Sedan drar du vidare till Karl Johans gata där du också hittar många bra butiker. Här hittar du bland annat varuhus som Byporten, Glasmagasinet, Steen & Strøm, Paléet och Aker Brygge.

Akersgata är gatan där du kan hitta de mer exklusiva butikerna som Louise Vuitton och Moods of Norway.
Denna genomgång är bara över en bråkdel av alla shoppingställen du kan hitta i Oslo. Denna stad ger dig det du behöver om du är shoppingsugen. Boka en busstur, en flygbiljett eller en kryssning från Göteborg och bege dig dit. Väl där får du checka in på det hotell som passar dina premisser. Bästa sättet att hitta ett sådant boende är att gå in på www.hotell-oslo.se. Här hittar du en alldeles utmärkt sökmotor – där du kan ange dina önskemål på boende. Pris, standard, service, stil, närhet till sevärdheter med mera.

Är du bara ute efter billigaste möjliga boende ställer du in att sortera de 102 hotellen med det billigaste överst och kommer då att få se vandrarhemmet Anker Hostel som tar 239 sek per natt. Är det andra premisser som är viktiga för ditt boende har du många valmöjligheter och kan ställa in dessa efter behag.
När du väl har ditt boende klart och har checkat in är det bara att bege sig ut på Oslos shoppingstråk och fynda det lyxiga, det unika och det vackra.

No related posts.