använda dig av Låna-pengar.at

Låna-pengar.at är ett ombud för att låna pengar på nätet, som gör det lätt för dig att få tag på marknadens mest förmånliga lån. Du ansöker om ett lån via Låna-pengar.at varpå företaget plockar fram de bästa erbjudandena från 17 olika långivare på marknaden. Smidigare än så kan det faktiskt inte bli!

Den nya tjänsten Låna-pengar.at skapades med syftet att göra lånevärlden begriplig för kunden. Genom att använda dig av Låna-pengar.at slipper du att sitta ändlösa timmar framför datorn och jämföra olika aktörer. Låna-pengar.at gör jobbet åt dig, och dessutom helt kostnadsfritt.

När du använder dig av Låna-pengar.at kan du låna upp till 350 000 kronor, utan säkerhet. De typer av lån som du kan teckna via Låna-pengar.at är privatlån, bolån och billån.

Räntan för privatlån startar på 4,25 %, för bolån på 3,70 % och för billån på 4,55 %. Det är således knappast en överdrift att säga att det är extremt förmånligt att använda sig av Låna-pengar.at.

För att din låneansökan ska beviljas så krävs dock att du uppfyller följande: du har fyllt 18 år, har en fast bostad i Sverige samt saknas skuldsaldo. Vidare har du en månadsinkomst, från tjänst eller pension, som överstiger 8 333 kronor. Lycka till med din låneansökan!

Related posts:

  1. Låna pengar hos iir
  2. Låna Pengar med snabblån
  3. Låna pengar flexibelt
  4. Låna pengar hos fief