barnvagnen ofta ett oumbärligt hjälpmedel.

För den stressade småbarnsföräldern är barnvagnen ofta ett oumbärligt hjälpmedel. Utan denna kan relativt enkla sysslor, exempelvis att gå ut och handla eller gå till posten och hämta ut ett paket, bli ganska ansträngande företag. Varför därför noga med att välja en vagn som svarar mot dina specifika behov. På hemsidan barnvagnar.info har vi ställt samman en mängd råd och tips för dig som funderar på att köpa barnvagn.

Emmaljunga är ett företag med lång erfarenhet i branschen. Sedan starten 1925 har Emmaljungas ledstjärna alltid varit barnets komfort och säkerhet. Dessutom producerar de barnvagnar med lång hållbarhet och bred funktionalitet. I en tid när många konkurrenter valt att flytta produktionen till låglöneländer har Emmaljunga hållit kvar tillverkningen i Sverige. Det är här företaget har sin bas och här det byggt upp sitt kunnande. Stora delar av monteringen är numera automatiserad, men vissa delar, till exempel korgarna, görs fortfarande för hand.

Idag satsar Emmaljunga stora resurser på att göra sin produktion så miljövänlig som möjligt. Satsningen har resulterar i att företaget kunnat reducera sina utsläpp av koldioxid med 400 ton per år. Det är en betydande minskning. Dessutom har de lyckats dra ner sin energiförbrukning med 750 000 kWh per år. Om du vill handla med ett företag som tar sina förpliktelser på allvar, så är Emmaljunga ett utmärkt val. Idag kan de stolsera med en av världens mest energieffektiva barnvagnsfabriker.

Att välja barnvagn är inget lätt val. Därför har vi utvecklat informationssajten www.barnvagnar.info. Med vår hjälp blir det enklare att hitta den barnvagn passar din familj bäst.

Related posts:

  1. Vägen till ett hälsosammare leverne är ofta svår