Billigare elpris

Billig-el.org

Är du intresserad av att göra en bra affär? Byt elbolag. På så vis kan du tjäna flera tusenlappar om året. Den svenska informationssajten Billig el.org gör allt för att ditt byte ska gå så enkelt som möjligt.

På Billig-el.org finns en mycket smidig gratistjänst som du kan använda dig. Du fyller bara i inom vilket postnummerområde som du bor, och sedan skannar Billig-el.org av marknaden för att du ska få tag på ett så bra avtal som möjligt.

I samband med att du tecknar ett nytt elavtal så är det väldigt viktigt att du gör ett aktivt val. Annars kommer du att få betala ett tillsvidarepris, som är onödigt dyrt. Man skiljer mellan fasta och rörliga avtal.

Ett fast avtal ska du satsa på som är i behov av att veta ganska exakt vad din elräkning kommer att landa på. Med ett fast avtal så betalar du nämligen samma pris per kilowattimme oberoende av utvecklingen på den nordiska elbörsen NordPool.

För denna extra trygghet så får du dock i längden betala ett högre pris för din el än vad du gör ifall du väljer ett rörligt elavtal. Sedan finns det också så kallade mixade avtal, som består av 50 % fast del och 50 % rörlig.

Du kan också göra mycket annat än att byta elbolag för att spara pengar. Med få förändringar i ditt sätt att konsumera el så kan du faktiskt tjäna väldigt mycket pengar. Vill du ha konkreta tips på vad du kan göra för att sänka din elkostnad så ska du besöka den svenska informationssajten Billig-el.org.

No related posts.