Bingo

Bingogubben

Sugen på lite mer spänning i vardagen? Då kan du teckna ett spelkonto på en bingosajt. Att bli medlem på en bingosajt går snabbt och enkelt. Vill du veta mer om hur det fungerar med bingo på nätet så ska du surfa in på den svenska informationssajten Bingogubben.se

På Bingogubben hittar du bland annat recensioner av många av de mest populära bingosajterna. Några av de sajter som Bingogubben studerar under lupp är Amigo Bingo, Unibet Bingo, Ladbrokes Bingo, Miss Bingo, Bertil Bingo och Bingo Bongo.

Konkurrensen mellan de olika sajterna är stenhård. Därför gör de allt som står i deras makt för att locka till sig just dig. Detta avspeglar sig bland annat i den välkomstbonus man brukar få i samband med att man gör sin insättning.

Välkomstbonusen fungerar ofta såhär: Du gör din första insättning. Beloppet du sätter in matchas med en viss procentsats, upp till en viss summa.  Om bonusen är 100 % upp till 100 kronor, och du sätter in 30 kronor så får du 60 kronor att spela för.

När man spelar bingo på nätet är det mycket viktigt att man inte satsar mer pengar än vad man har råd med att förlora. Bingo är i första hand tänkt att vara ett nöje, och inte ett sätt att tjäna pengar. Läs mer om bingospel på nätet på Bingogubben. Självklart är all information som återfinns på Bingogubben gratis för dig att ta del av.

Related posts:

  1. Bingo
  2. Ladbrokes bingo – så väletablerat det kan bli
  3. bingo online