Bli guidad till Oslo

Bli guidad till Oslo
Oslo är oss så nära, men ändå så fjärran. Trots att språket är snarlikt vårat och landet ligger så nära, är det trots allt ett annat land – och har du aldrig varit i Norges huvudstad förut så kan det kännas främmande. Och spännande.
En weekend i Oslo är en väldigt populär resa och det finns massor att hitta på i det vackra Oslo. På osloguiden kan du gå in och få mer information om hur du tar dig till Oslo och hur du hittar ett bra boende.

Antingen kan du resa med en av flera busslinjer som regelbundet går från flera Svenska städer, eller så kan du ta flyget. Kryssning från Göteborg är en klassiker, men brukar inte vara kombinerad med att man stannar i staden. Då bor man på båten under dit resan, stannar i Oslo över dagen och reser tillbaks med båten på natten. Vill du verkligen göra stan är det rekommenderat att du verkligen stannar till och tar ett par nätter på hotell.

www.osloguiden.se finns en mycket användbar sökmotor där du kan ställa in olika önskemål på hotell i Oslo.

Är det enda viktiga för dig att bo billigt så finns det enstjärniga hotellet/vandrarhemmet Anker Hostel för 230 sek per natt. Dock har det bara fått 6.2 i betyg av tidigare gäster – vilket inte är så imponerande. Vill du bo där nöjda gäster bott tidigare är det billigaste alternativet Thon Hotel Gardermoen. Det är ett trestjärnigt hotell där tidigare gäster gett ett snittbetyg på 8.0.
Är det viktigt för dig att bo nära centrum hittar man i databasen hos www.osloguiden.se My City Home – Hotel & Apartments som ligger mindre än en kilometer från centrum och kostar från 1 256 sek per natt. Dock finns här inget betyg från tidigare gäster.

Related posts:

  1. Boka rum i Oslo på hotell
  2. Sök dig fram till ditt hotell i Barcelona