Boka studentflak – för ett smidigt studentfirande

Boka studentflak – för ett smidigt studentfirande
Varje år väljer 10.000 studenter att åka studentflak med Studentevent. Ett skäl är vårt stora utbud, då vi kan erbjuda er studentflak i 9 olika storlekar, från 20 till 180 personer, med priser från 6950. Med våra lastbilar, högtalarpaket, DJ:s och övriga specialeffekter fungerar vi som en komplett helhetsleverantör.

Gör en intresseanmälan på vår hemsida Studentevent.se där ni även har möjlighet att chatta med oss, eller ring direkt så bokar vi in ett möte. Vi formar en skräddarsydd lösning för er!

På studentdagen anländer ert flak två timmar innan avfärd. (Vi kan garantera att ert flak kommer att vara på plats i tid.) Då har ni möjlighet till att dekorera flaket och testa ljud och eventuella specialeffekter för att se till att allt fungerar som det ska. Högtalaranläggningarna kontrolleras varje dag innan er flaktur, men skulle det inträffa några problem innan eller under färd så har vi en jourbil som cirkulerar högst 30 minuter ifrån. Som en extra säkerhet ifall att det är något som krånglar!

No related posts.