byta elavtal

Sugen på att byta elavtal? Nu finns det en tjänst som sajten www.elpris.biz som gör allt mycket smidigare för dig. Ta och surfa in på Elpris.biz redan idag. Du kommer verkligen inte att ångra dig.

Många svenskar betalar onödigt höga elräkningar. Genom att använda dig av den jämförelsetjänst som återfinns på Elpris.biz kan du tjäna upp till flera tusenlappar. Självklart är den tjänst som Elpris.biz erbjuder helt gratis för dig att använda dig av.

På marknaden skiljer man mellan tre olika typer av avtal: fasta, rörliga och mixade. Är du beroende av att veta ganska exakt vad din elräkning kommer att landa på så är det alltid smartast att satsa på ett fast avtal. Ett fast avtal tecknas ofta över ett år i taget.

För denna trygghet får du dock i längden betala ett högre pris än för ett rörligt avtal. Nackdelen med det rörliga avtalet, som rättar sig efter utvecklingen på den nordiska elbörsen NordPool, är att priset kan skjuta i höjden under årets kallaste månader.

Förutom den rent avtalsmässiga biten så är det flera andra saker som du kan göra för att sänka dina elkostnader. På Elpris.biz kan du hitta en rad konkreta tips på hur du kan bli mer energismart. Ofta krävs det ganska lite insatser för att sänka elförbrukningen på ett radikalt sätt.

För mer information om el och elmarknaden så ska du gå in på den svenska informationssajten http://www.elpris.biz. Använd dig av Elpris.biz om du tröttnat på att betala ett alldeles för dyrt pris för din el.

Related posts:

  1. Billigare elpris