Dra ihop ett gäng och boka en fotbollsresa

Ska kompisen fylla jämnt årtal? Dra ihop ett gäng och boka en fotbollsresa! Och låt det svenska sportreseföretaget Steve Perryman göra jobbet år dig. Steve Perryman, som funnit i branschen sedan 1997, har arrangerat över en halv miljon resor vid det här laget.

Med Steve Perryman kan du uppleva europeisk ligafotboll när den är som allra bäst. Steve Perryman tar dig till Premier League, La Liga, Serie A och Bundesliga. Självklart kan du också skaffa dina Champions League-biljetter hos Steve Perryman.

Förutom europeisk fotboll så kan Steve Perryman också ordna med resor till Nordamerika, där det vankas NHL-hockey. Vidare fixar Steve Perryman också med biljetter till Formel 1-tävlingar. Steve Perryman är ett reseföretag med ett mycket stort kontaktnät. Bland annat är det vanligt att välkända idrottsprofiler följer med på resan och skapar en oförglömlig VIP-känsla. Vidare kan Steve Perryman även ofta fixa biljetter till matcher som officiellt är utsålda.

Steve Perryman har ställt resegaranti till Kammarkollegiet. För dig som köpt en paketresa så omfattas den av resegarantilagen och skulle en resa, mot förmodan av någon anledning, inte bli av så kan man som resenär söka om ersättning hos Resegarantinämnden.

Vill du ge en resa med Steve Perryman i form av ett presentkort? Det går självklart alldeles utmärkt. Vad du ska göra är att skicka ett email till info@steveperryman.se. Därefter kommer du att få presentkortet skickat hem till dig tillsammans med faktura, som du har tio dagar på dig att betala. Steve Perrymans presentkort är giltiga i två år.

För mer information om resor och villkor – surfa in på steveperryman.se, där du hittar mängder av matnyttig läsning. Och börja kolla efter en resa redan idag! Du kommer verkligen inte att ångra dig när du låter Steve Perryman ta hand om det praktiska.

Related posts:

  1. Boka en sportresa med LA Travel