Drömmer du om att föreviga dig själv

Vi drömmer om så olika saker. Det som är viktigt för en människa är helt betydelselöst för en annan. En del älskar konst och kan lägga oerhörda summor på att köpa in vackra skapelser att ha på sina väggar. Andra är nöjda med en plansch från Gallerix. Sedan finns det de som är beredda att lägga en smärre förmögenhet på att ha sig själv vackert avbildade på väggen.
Som den amerikanska kvinnan som berättar om när hon var hemma hos deras konstnärsvänner från Philadelphia. Hon berättar att Nathan är konstnär, en sådan som faktiskt delvis kan leva på sin konst. Kvinnan drömmer om att köpa ännu en av hans tavlor, då hon har en av honom sedan tidigare. Idag hänger ett porträtt av henne i hennes hem. Det målades då hon var nygravid med yngsta dottern och hon mindes det var surrealistiskt att stå modell i det skicket. Men samtidigt blev det en målning som för alltid får henne att minnas den tiden och det fantastiska i att ge liv.
Kanske ville kvinnan återuppliva några av dessa känslor genom att åter stå modell för konstnären och få något nytt vackert av sig själv på väggarna.
Men bara om hon har råd. För det är ju ofta det som kan sätta käppar i hjulen, när man vill förverkliga en dröm. Men det finns lösningar på det problemet också. Om du går in på www.onlinelan.se kan du läsa om hur du kan finansiera din dröm.

No related posts.