Fördelaktigt lån

På jakt efter ett fördelaktigt lån? Då är Lån.at den ultimata startpunkten. Företaget hjälper dig, helt kostnadsfritt, att plocka fram det för dig bästa lånet som marknaden kan erbjuda. Lån.at agerar ombud för lånetyperna privatlån, billån och bolån.

Hos Lån.at fyller du snabbt och enkelt i en låneansökan, som sedan behandlas. En sedvanlig kreditprövning sker. Detta förfarande går mycket snabbt.  Under vardagar så kommer du att får svar på din låneansökan inom 24 timmar.

Om du väljer att anlita http://www.lån.at kan du teckna ett lån på upp till 350 000 kronor utan säkerhet. Du kan också själv bestämma din återbetalningstakt. Kolla in den smidiga kalkylator som återfinns på Lån.at, där du enkelt kan se vad ett visst lån skulle kosta dig per månad beroende på återbetalningstakten.  För att kunna ansökan om ett lån vis Lån.at krävs det att du har fyllt 18 år, samt har en inkomst av tjänst, eller pension, på minst 100 000 kronor. Vidare måste du ha fast bostad i Sverige.

Skulle du ha några frågor så ska du inte tveka att ta direkt kontakt med företagets kundtjänst, som har öppet dygnet runt. Kundtjänst nås på telefonnummer 0770-455 903. Lycka till med din låneansökan. Läs mer på http://www.lån.at/låna-pengar/

No related posts.