Företaget som löser dina förvaringsproblem

PickupStorage är företaget som löser dina förvaringsproblem. Genom att anlita oss får du prisvärda och flexibla lösningar. PickupStorage erbjuder både privatpersoner och företagskunder förvaringsplats & förråd i Stockholm.

Om du magasinerar dina föremål i tre månader eller mer, hos PickupStorage, så får du gratis hämtservice, och slipper tänka på att ordna med hyrbil eller flyttfirma. Om du är i behov av bärhjälp så kan du också boka detta hos PickupStorage. För 800 kr/h får du tillgång till två flyttgubbar.

Att magasinera sina föremål hos PickupStorage kostar endast 199 kr/kvm i månaden, och du hyr 6 kvm eller mer. För 1-5 kvm betalar du 249 kr/kvm i månaden. Som kund betalar du endast för den yta som dina saker upptar.

PickupStorage har ingen bindningstid, och du bestämmer själv hur länge du vill förvara dina saker. Och till skillnad mot andra förvaringsföretag så slipper du betala någon deposition. När det är dags att flytta hem sakerna kan du göra det själv eller beställa utkörning hos PickupService, en kostnad på 800 kr/h.

När du anlitar oss på PickupStorage kan du alltid känna dig helt trygg. Lokalerna är klimatkontrollerad, larmade och bevakas av Larm assistans. PickupStorage har också 100 % nöjd kundgaranti. Och att kunderna är nöjda med oss råder det inte tvekan om. Gå in på vår hemsida pickupstorage.se för att läsa kundomdömen.

Vill du komma i direkt kontakt med PickupStorage? Då kan du ringa 010-888 52 78. För att boka in dig hos PickupStorage kan du också mejla oss på boka@pickupstorage.se eller använda dig av det webbformulär som du hittar på våran hemsida.

No related posts.