Förverkliga en dröm och bränn loss 30 miljoner dollar

Förverkliga en dröm och bränn loss 30 miljoner dollar
En ny trend för den som bara vill bränna ordentligt med pengar är att beställa in några flaskor dyr champagne på en krog och be personalen hälla ut den i vasken – bara för att visa att man har råd. Detta är en extrem statussymbol och genererar massor av prestige. Tillsammans med att skaka och spruta champagne är vaskning för vissa något eftersträvansvärt. En del har gått så långt att de lånat pengar för att ha råd att göra det.
Frågan är då varför man ska stanna där? Varför inte göra som i filmen Brewsters miljoner där Richard Pryors karaktär Montgomery Brewster kan få ett arv på 300 miljoner dollar om han lyckas spendera 30 miljoner dollar på en månad – men han får inte berätta för någon varför han gör det. Hela filmen är en orgie i hur man gör av med pengar. Så där kan champagnehällarna slänga sig i vasken.

Tipset här är att gå in på www.bankexperten.se och se var man kan låna 30 miljoner dollar för att bara slösa bort. Om det är någon som över huvud taget är intresserad av denna investering så får du besked där. Om inte – så kanske du lär dig något annat som är värt att veta om lån.

Men antag att du nu får någon som lånar dig 30 miljoner dollar med din cykel och pokemonsamling som säkerhet. Hur ska du då göra dig av med dem utan att pengarna ska generera vinst och komma tillbaks. Att köpa champagne för alltihop och hälla ut känns bara som ett stort jobb. En idé är att köpa det Svenska frimärket gul tre skilling banco från 1857 och använda det att tända en cigarr med. Senast märket såldes gick det för 15 miljoner SEK.

  • Låna pengar billigt med bästa lånet
  • Båtlån med lån jämförelse
  • Lånekostnad vid annuitetslån
  • No related posts.