Ge utlopp för ditt raseri

Känner du att ilskan kokar i dig, men du får inget utlopp för den. Är du personen som alltid blir undanträngd i köer på grund av att du är så liten och obetydlig? Är du personen som blir trampad på tårna, överröstad i diskussioner och förbisedd när löneförhöjningar och förmåner delas ut på arbetet. Är du den som alltid blir lämnad kvar sist att städa upp och göra klart när alla andra gått hem? Känner du hur raseriet kokar och bubblar – men aldrig får komma fram. Du behöver utlopp för ditt raseri. Du behöver växa, bli grön och ursinnig. Skjortan och byxorna spricker (och blir lila oavsett vilken färg de hade innan du började växa) och du blir ett enormt monster. Nu kan du börja puckla på omgivningen urskiljningslöst och hänsynslöst. Alla som någon gång trampat på dig, skyfflat undan dig eller gått före i en kö ska få stordunk på skallen.
Hur gör du för att uppnå Hulkmonsterstadie? Jo du skaffar dig ett par Hulk Green crazy linser. Det är ett par gröna linser som ljusnar in mot gult i mitten. Du får nu de rätta Hulkögonen och kan tillåta dig att släppa loss monstret i dig.
Om du är mer intresserad av hantera konflikter på ett moget och konstruktivt sätt och inte har lust att genomgå ett misshandelsåtal, så är det inte dessa linser du söker. Kanske du har ett vanligt synfel och letar efter normala linser; då kan du besöka www.kontaktlinsfakta.se.

Related posts:

  1. Kontaktlinser och Linser
  2. Vill du köpa Kontaktlinser eller Linser?
  3. Kontaktlinser att köpa på nätet
  4. Stig upp från helvetet med Basic Black