Glasögon – Som ramar runt själens spegel

Som ramar runt själens spegel
Det sägs att ögat är själens spegel och det har ju sina orsaker. Via våra ögon förmedlar vi så oerhört mycket. När vi pratar med varandra så vill vi se in i varandras ögon, för det är där vi först ser reaktioner på vad vi sagt. Via ögonen speglar vi varandra.
När vi ser in i ett par ögon som vi inte kan spegla oss i blir vi osäkra och rädda.
Att ögat är själens spegel är också orsaken till varför glasögon påverkar vårt utseende så mycket. Inte skulle det spela så stor roll om vi hade ett glasögonformat emblem på jackan. Det skulle vara en detalj som inte skulle förändra så mycket. Men just det ställa glasögonen sitter på påverkar mycket, eftersom vi håller våra egna ögon riktade dit så mycket. Alla känslor uttrycks i ansiktet och glasögonen sitter mitt i ansiktet.
Därför är det också viktigt att man väljer ett par glasögon som förmedlar den känsla som man önskar. Genom att välja de glasögon som känns rätt så understryker du din personlighet. Väljer du fel så får du också fel respons. Du kan också välja ett par glasögon som inte understryker din personlighet, men som förskjuter din personlighet åt det håll som du önskar. Du kan alltså påverka din omgivning och dig själv genom att göra ett medvetet val av glasögon och dess specifika utseende.
Du kan lära dig mer om glasögon och olika märken och modeller på www.glasogonbolaget.se.

Related posts:

  1. Köpa Glasögon och glasögonbågar
  2. Köpa Glasögon online
  3. Låt glasögonen sjunga för dig