Hitta tillbehör till din canonskrivare på crossprint.ch

Hitta tillbehör till din canonskrivare på crossprint.ch
När du köpte din canonskrivare fick du alldeles säkert med en uppsättning färgpatroner eller en lasertoner. Kanske fick du sedan en chock när dessa tog slut, du gick tillbaks till affären för att köpa nya, och fick veta vad de kostade. Det är inte ovanligt att en färgpatron till en canonskrivare kan kosta flera hundra och en toner till en canon laserskrivare kan kosta ett par tusen kronor.
Även om du tyckte du gjorde ett fynd med själva skrivaren kommer användandet av den att kosta en hel del pengar.
Som tur är finns det en hel del företag som via internet säljer färgpatroner och lasertoners. Bara i Sverige finns en handfull. Här hittar du både originalprodukter och högkvalitativa kopior för väldigt mycket lägre priser än du betalar i butik.
Om du till exempel köpte en Canon BJC-8200 på ONOFF och ska köpa en ny cyanfärgpatron till den, hittar du en på ONOFFs hemsida för 151 SEK. Detta är företagets Internetpris (alltså billigare). På det tillkommer frakten på 59 SEK.
På Crossprint.ch hittar du exakt samma färgpatron för 89 SEK. Om du vill köpa en högkvalitativ kopia får du den för 83 SEK. Portot är 68 SEK. Portot är oavsett hur stor beställningen är, så köper du flera patroner vid ett tillfälle är det mycket pengar du sparar.
Utöver patroner har Crossprint.fr även ett stort utbud av olika sorters papper till din canonskrivare samt annan kringutrustning till din dator; som möss, tangentbord, hörlurar och lagringsmedia. Läs mer om druckerpatronen här.

No related posts.