Hotellrum att boka i stockholm

Hotell i Stockholm.

Är du intresserad av att boka ett hotel i stockholm för din resa? Då har du kommit rätt eftersom Stockholmshotel.se erbjuder Stockholm hotel av olika slag i form av råd och fakta runt olika hotell och vad man skall tänka på innan man bokar sitt hotell i Stockholm. Nedan kommer lite fakta som är tagen från sajten Stockholmshotel.se
Stockholm var på mitten av 1400-talet, medan sina omkring 6000 invånare, en viktig handelsstad. Två viktiga händelser i Stockholms tidiga historia är Slaget vid Brunkeberg, där den svenske riksföreståndaren Sten Sture d.ä. slogs mot den danske kungen Kristian I, men också Stockholms blodbad 1520, där många människor avrättades efter Kristian II:s kröning. Under 1600-talet som blev Sverige en stormakt i Europa och detta märktes också i Stockholm. Bara mellan 1610 och 1680 sexdubblades Stockholm befolkning. Officiell huvudstad blev Stockholm år 1634.

Innan du anläder till staden kan det vara läge att boka ett flyg till stockholm eftersom man oftast hittar de billigaste priserna om man bokar tidigt. Arlanda är flygplatsen som trafikerar det mesta internationellt och nationellt. Om du vill bo centralt så föreslår jag att du testar at bo på comfort hotell stockholm.

Related posts:

  1. Hotellrum att boka i Dublin
  2. Private: Boka ett lägenhetshotell i Stockholm
  3. Hotellrum i Madrid
  4. Om hotell i london
  5. Hitta ett Hotell i Örebro idag