Hur du undviker problem med flyttfirmor

När det gäller att anförtro ditt företag till en flyttfirma, är det viktigt att vara mycket försiktig. Det finns massor av skräckupplevelser med företag som sysslar med bedrägerier. Om du har otur kan vissa stjäla din kontorsutrustning vid transporten eller någon kan höja det pris som ni kommit överens om innan flytten. Därför är det mycket klokt att undersöka din valda flyttfirma först.
Följ tipsen nedan för att undvika problem:
Gör en säkerhetsprövning
Tänk på att du kommer att släppa in personer utanför ditt företag i ditt kontor och ge dem ansvaret för dina värdesaker. Så det är mycket klokt att göra en säkerhetsprövning innan du litar på folk. Se till att ta undvika företag som har dömts för brottslig verksamhet.
Dubbelkolla kontraktet
Läs och förstå avtalet före undertecknandet. Det bör innehålla alla detaljer om flytten och kolla så att det inte finns några andra dolda avgifter, såsom förarens avgift, bränsleavgift etc. Allt ska stå nerskrivet i kontraktet.
Var försiktig med handpenningen
Vissa kan begära ett förskott men de flesta välrenommerade företag ber inte sina kunder att betala i förskott. Men om det verkligen finns ett behov av att göra en insättning i förskott, ta reda på först om det återbetalas eller om flytten ställs in.
Du vill kanske veta var du kan läsa mer om hur du tar hjälp med att flytta ditt företag? Du kan hitta mycket information om du besöker www.företagsflytt.com. Här hittar du gott om texter och artiklar. Läs mer på http://www.företagsflytt.com/foretagsflytt-pris/

No related posts.