Hur man installerar Pergo golv

Pergo golv eller, laminatgolv, har blivit ett naturligt val för de flesta praktiska villaägare som ett alternativ till det mer dyra alternativet, kakelgolv. Bortsett från budgeten har laminatgolv visat sig vara lättare att underhålla, bleknar inte fort och är reptåligt och relativt lätt att installera och ta bort än annat slags golv. Pergo golv kan installeras på cement, trä eller till och med ditt befintliga golv. Du kan till och med göra installationen av golv själv.
För att starta, rengör området och ta bort eventuell matta, stoppning eller rester av annat golv. Se till att undergolvet är jämnt och att lösa brädor är säkrade. Ta bort alla hinder som skulle kunna vara i vägen när du lägger ditt nya golv. Förbered golvplankorna genom att låta dem vila i rummet i 48 timmar innan du lägger dom. Detta för att dom ska vänja sig vid temperaturen i rummet. Lägg laminatgolvunderlag genom att placera dem sida vid sida för att undvika överlappning. Detta hindrar golvet att sig lägga direkt på undergolvet. Lägg träplankorna med början från det vänstra hörnet, lämna ungefär 6 millimeter mellanrum runt kanterna, utifall att golvet skulle expandera när det utsätts för värme.
För att försäkra dig om att plankorna ligger rätt kan du trycka nära slutet på varje planka och se till att plankorna inte rör sig eller ger ifrån sig ett ihåligt ljud.
För att lära dig mer om golvläggning – och kanske få hjälp – kan du gå in på http://www.golvläggning.com.

No related posts.