hyra in städhjälp.

Känner du att du behöver mer tid till familj och fritidsaktiviteter? Att bra sätt att minska vardagsstressen är att hyra in städhjälp. Det behöver inte kosta speciellt mycket. Rent Hemma kan tack vare en slimmad och effektiv organisation erbjuda högkvalitativ hemstädning till rimliga kostnader. Om du vill veta mer om våra tjänster, besök oss då på renthemma.se. Har du frågor om vår verksamhet eller vill boka tid för en provstädning, tveka inte att kontakta oss. Under kontorstid finns vi tillgängliga per telefon, 08-120 509 10. Du kan även nå oss via e-post, info@renthemma.se eller genom att använda webformuläret på hemsidan.

Rent Hemma har många års erfarenhet av hemstädning. Vi har under åren haft uppdrag hos över 1000 kunder. En viktig anledning till att vår verksamhet växer är att vi lägger stor vikt vid kvaliteten på det arbete vi utför. Vi förstår också hur viktigt det är att kunden känner sig trygg med att ha våra medarbetare i sitt hem. Vi ställer strikta krav på våra anställda. Samtliga måste uppvisa utdrag ur belastningsregistret samt skriva på ett sekretessavtal. Ditt är privat och så ska det förbli. Rent Hemma följer de riktlinjer som dragits upp av Svenska stöldskyddsföreningen. Våra medarbetare är ansvarsförsäkrade (vi har en ansvarförsäkring hos Folksam på upp till 10 miljoner kronor). Dessutom får de friskvårdsbidrag samt en noggrann internutbildning.

Just nu kostar en provstädning endast 99 kronor i timmen (efter RUT-avdrag). Testa och se om du blir nöjd. Vad har du att förlora egentligen? Efter provstädningen gör vi en uppskattning av dina städbehov. Läs mer om hemstädning på vår hemsida, http://renthemma.wordpress.com/ eller http://www.renthemma.info/

No related posts.