Kosttillskott är ett livsmedel som syftar till att komplettera normal kost.

Kosttillskott är ett livsmedel som syftar till att komplettera normal kost. Det består av koncentrerade näringsämnen eller ämnen med fysiologisk verkan, såsom vitaminer, mineraler, örtextrakt, aminosyror, fibrer och essentiella fettsyror. Näringsriktig kost, valda tillskott och balanserad motion är nyckeln till ökat fysiskt välbefinnande och ett hälsosammare liv.

Tidigt under 2000-talet inledde Claes Julin ett samarbete med Professor Per-Arne Öckerman, vars mångåriga forskning och patientstudier visar på de hälsovinster som kan göras genom bättre viktkontroll och motverkan av fria radikaler. Resultatet av detta samarbete är företaget Grace Wellness, som arbetar för att sprida kunskap om en sundare livsstil. Företaget har även, med omfattande vetenskaplig forskning som grund, utvecklat ett flertal unika näringstillskott för att hjälpa individer till bättre hälsa och en högre livskvalitet.

Xantan, som du kan beställa direkt på vår hemsida gracewellness.se, är ett kosttillskott som fyller upp din magsäck och därmed dämpar hungerkänslorna. Vi rekommenderar att du tar 2 kapslar tillsammans med ett glasvatten cirka en halvtimme före frukost, lunch och middag. Xantan är ett gelbindande kostfiber som påverkar blodsockerhalten och insulinnivån på ett positivt sätt. Gelbildande fiber finns naturligt i frukt, bär och grönsaker samt i havre, råg, linser, diverse bönor och ärtor.

För en maximal verkan och varaktig viktminskning är det viktigt att ta Xantan under en tillräckligt lång period. Du bör samtidigt se över ditt kostintag. Om du även vill öka din energiförbränning är Reducer, som du också kan beställa hos Grace Wellness, ett ypperligt alternativ.

Vill du veta mer om Grace Wellness? Gå då in på hemsidan http://www.boosterreklam.se/portfolio/grace-wellness/ eller besök http://www.susanlanefelt.com/gracewellness/ eller kontakta oss. Vi nås enklast på telefonnummer 08-509 33 200. Grace Wellness.com

No related posts.