Ladbrokes bingo – så väletablerat det kan bli

Ladbrokes bingo – så väletablerat det kan bli

Det som kan få vissa att dra sig för att börja spela bingo på internet är att det kan kännas osäkert. Det är ovant och kan kännas godtyckligt. Dessutom har man hört mycket om oseriösa aktörer som vill lura spelare och att det är så lätt att hacka en sida och stjäla pengar.

För att minimera denna rädsla bör du som ny bingospelare på internet söka dig till väletablerade gamblingarrangörer.

Ladbrokes bingo är så väletablerade man kan bli i branschen. Ladbroke har bedrivit spel i över 120 år tillhör världens äldsta spelföretag och har idag mer än 14 000 anställda.

Ladbroke har funnits på internet sedan år 2000 och kan spelas på 12 olika språk med 17 olika valutor. Man räknar med att Ladbroke har över 3.2 miljoner spelare över världen (uppgiften är från 2008 och idag kan det handla om ännu fler).

På grund av sin storlek kan Ladbroke bingo garantera att precis den sortens bingospel du önskar spela startar inom de närmsta två minuterna. När som helst på dygnet!

Precis som alla bingohallar på nätet idag erbjuder Ladbrokes bingo dig som ny spelare en registreringbonus. Det innebär att du får pengar gratis att spela för på sidan. Innan du sedan kan plocka ut dessa pengar från ditt spelkonto måste du omsätta dem i spel ett visst antal gånger. Men dina transaktioner till och från Ladbrokes bingo är skyddade och krypterade på alla tänkbara sätt som finns att tillgå idag.

Så om du är tveksam om säkerheten kan du känna dig så säker det går med Ladbrokes bingo.

Om du vill undersöka andra bingohallar på nätet kan du börja ditt sökande på www.bingobonusarna.se där du hittar recensioner på de största aktörerna i branschen, för det är bland dem du hittar säkerhet.

Related posts:

  1. Bingo