Lär dig spela poker

Lär dig spela poker
Hur svårt kan det vara, kanske du tänker. Och du tänker helt rätt och helt fel. I ett avseende är det inte alls svårt att spela poker. Man lär sig vilka kort som är mest värda och vilka händer som gäller och vilka som är högre än andra. Det är jättelätt att lära sig. Sedan är det inte så svårt att lära sig olika varianter av poker. Man får några kort, byter ut eller får fler och satsar pengar där i mellan i olika omgångar. Det är heller inte så jättesvårt. Men sen. Hur vinner man över andra? Man kan ju inte styra vilka kort man får – så hur ser man till att få övertag över andra i spelet? Det är där konsten ligger. Då pratar man om att välja att spela eller lägga sig, hur högt och man ska satsa eller om man ska bluffa de andra. Sedan ska man lära sig att läsa de andra spelarna och försöka räkna ut vad de tänker göra och kanske till och med hur bra deras kort är.
Det finns en hel mängd olika strategiska aspekter av poker som det tar oerhört lång tid att lära sig och som blir svårare ju skickligare spelare man möter. Och vägen dit handlar om övning.
Du kan börja öva dig genom att spela online. Och du kan börja lära dig om poker online genom att gå in på www.pokerextra.se och läsa deras artiklar i ämnet. Sedan är det bara att öva.

Related posts:

  1. Spela Poker på nätet
  2. Statligt ansvar hos Svenska Spel Poker
  3. Onlinepoker och Pokerbonus
  4. Private: Poker bonus och rakeback
  5. Spela bingo med Bertil