Låt glasögonen sjunga för dig

Låt glasögonen sjunga för dig
Sir Elton Hercules John – född under namnet Reginald Kenneth Dwight – föddes den 25 mars 1947 i Pinner, Harrow, Greater London. Denne brittiske musiker, pianist, kompositör och sångare har sålt över 250 miljoner album världen över, och drygt 100 miljoner singlar. Detta gör honom till en av alla tiders mest framgångsrika artister. 1994 invaldes Elton John i Rock and Roll Hall of Fame.
När man ser Elton John framför sig är det mer vanligt än ovanligt att han är klädd i extravaganta kläder och helt exceptionella glasögon. Just hans originella och annorlunda glasögon har genom åren blivit något av hans signum och modedesigners har stått på kö att få designa ett par glasögon för honom att bära och visa upp.
Ska man spekulera kring Elton Johns kläder och glasögon kan man nog sluta sig till att de är till för att kompensera ett relativt beskedligt utseende. Elton John är trots allt lite småknubbig och ingen som skulle dragit blickarna åt sig om man mött honom helt apropå på gatan. Vilket är lite orättvist med tanke på hans fantastiska musik och vilken showman han är. Därför är både kläder och – framför allt – glasögonen något som hjälper till att visa upp den Elton John som egentligen finns i honom.
Vill du också lyfta fram den person du egentligen är – och tycker att glasögonen är det perfekta sättet att göra detta på – kan du gå in på glasogonfakta.se. Här hittar du många sorters glasögon i olika modeller.

http://www.glasogonfakta.se/terminalglasogon/

http://www.glasogonfakta.se/solglasogon-online/

http://www.glasogonfakta.se/solglasogon/

Related posts:

  1. Köpa Glasögon och glasögonbågar
  2. Köpa Glasögon online