Letar du efter marint mode online?

Letar du efter marint mode online? Då är Seglarshoppen en perfekt hemsida för dig. Det är en onlinebutik med noggrant utvalda varumärken som lever upp till de höga krav som segling ställer på kläderna.

I Seglarshoppen hittar du alla typer av kläder. De har exempelvis ett stort utbud av pikétröjor för både dam och herr och du kan även handla jackor, shorts, kjolar, seglarjackor och andra kläder.

Seglarshoppen säljer också tillbehör till segling så som väskor och flytvästar. När det gäller flytvästar så finns även det till barn. Du hittar till och med flytvästar till hundar och katter för den som vill ha med sig sitt husdjur på seglatsen.

Att handla hos Seglarshoppen är bekvämt, enkelt och prisvärt. Frakten är alltid gratis och du kan också byta fritt ifall du inte skulle vara helt nöjd med någon vara.

Något annat som utmärker Seglarshoppen är att de har snabba leveranser. Om du beställer en vara innan klockan 12.00 så postar de den samma dag. Vilket innebär att du kan ha din nya tröja eller jacka redan dagen efter beställning.

Exempel på varumärken som du kan hitta hos Seglarshoppen är Pelle P, Baltic, Gill, Helly Hansen, Musto, Sebago, Henri Lloyd och Sail Racing. Är du ute efter ett särskilt varumärke så är det enkelt att se hela utbudet av kläder inom det varumärket hos Seglarshoppen. Du bara klickar på det varumärke som intresserar dig.

Under varje varumärkes avdelning kan du också läsa om själva varumärket. Där kan du exempelvis lära dig att Helly Hansen har funnits sedan 1800-talet och att Musto skapades för att slippa blöt och kall segling och idag erbjuder högteknologiskt mode.

Att handla hos Seglarshoppen.se är enkelt. När du hittar något du vill ha så klickar du i det i din digitala varukorg. När du är klar kan du sedan välja mellan ett antal olika betalningsmetoder. Läs mer om Baltic flytvästar hos seglarshoppen

No related posts.