Möbler online

Furniturebox säljer möbler på nätet. Med ett av Sveriges största utbud av möbler online kan vi erbjuda snygga, praktiska och bekväma möbler till rimliga priser. Vi har sålt möbler på nätet sedan 2006 och har alltså många års erfarenhet av möbelförsäljning på internet. Detta har gett oss ovärderliga kunskaper dels om möbler och inredning och dels om e-handel, en allt mer växande marknad. Genom att tillhandahålla möbler med hög kvalitet bara några klick bort kan vem som helst i Norden skaffa sig just den stil de önskar i sitt hem.

När man handlar på Furniturebox ska man lätt kunna få en känsla för möbeln. Eftersom det inte går att känna på ytor eller provsitta möbler på nätet är det viktigt att ge kunden en bra bild av hur möbeln känns och ser ut. Vi uppdaterar hela tiden vårt sortiment och hemsidan med bilder och beskrivningar för att kunden ska kunna få en så korrekt bild av produkten som möjligt. Hemsidan ska vara ett hjälpmedel i jakten på den perfekta möbeln och vi har arbetat hårt med att strukturera och designa webbshopen så användarvänligt som möjligt.

Kunden är viktigast för oss. Är inte kunden nöjd är inte vi nöjda. Därför har vi utvecklat en kundtjänst med generösa telefontider, online live chat under kontorstimmar och möjlighet att maila oss dygnet runt. Vi gör allt vi kan för att svara på kundernas frågor om så snabbt som möjligt och tvekar inte för att gå ett steg längre för att göra kunden nöjd.

http://www.furniturebox.se/sv/artiklar/inomhus/matbord/soff-sidobord/index.html

http://www.furniturebox.se/sv/artiklar/inomhus/kontor/skrivbordsstolar/index.html

http://www.furniturebox.se/sv/artiklar/inomhus/stolar/index.html

No related posts.