När det är dags att köpa ny behöver de flesta av oss låna pengar.

När det är dags att köpa ny behöver de flesta av oss låna pengar. Numera finns det ett antal långivare som har tagit fram speciella billån. Det vanliga är att räntan är något lägre och kontantinsatsen mycket liten. Om du läser på och väljer rätt lån kan du spara mycket pengar på sikt. Tidigare var man tvungen att kolla villkor och avgifter med alla banker och kreidinstitut. Så är det inte längre. Nu kan du ta hjälp av den oberoende nättjänsten Låna.at.  Vi jämför 17 banker och letar fram det mest fördelaktiga lånet för dig och din familj. Ansök om lån direkt på vår hemsida eller ring 0770-455 903.

För att få teckna billån krävs att du uppfyller vissa minimikriterier. Du ska ha fyllt 20 år och tjäna minst 120 000 kronor per år. Eftersom bilen är din säkerhet krävs att denna är av årsmodell 2001 eller nyare. Du ska också ha en fast bostad i Sverige. Fyll då i webformulär och skicka in! Hur enkelt som helst. Vi kontaktar dig inom 24 timmar. När vi på Låna.at tagit emot din ansökan gör vi en kreditprövning.

Vi på Låna.at månar om personlig service. Har du frågor om låneförfarandet, ring då och prata med någon av våra duktiga konsulter. http://www.låna.at har en kundtjänst som är öppen runt. Telefonnumret är 0770-455 903. Med vår hjälp får du det mest fördelaktiga lånet. Vi kollar och jämför lånevillkor hos inte mindre än 17 banker. Vad väntar du på? Besök oss på Låna.at idag!

Related posts:

  1. använda dig av Låna-pengar.at
  2. Låna pengar hos iir
  3. Låna Pengar med snabblån
  4. Låna pengar flexibelt
  5. Låna pengar hos fief