Nu har de fria radikalerna gått för långt!

Nu har de fria radikalerna gått för långt!
Allt för länge har de fria radikalerna fått härja fritt och degenererat oss. De fria radikalerna finns överallt och agerar aggressivt på ett mycket destruktivt sätt. Är det så vi vill ha det!
De fria radikalerna har mycket på sitt samvete i vårt samhälle. Fler och fler människor får åldersrelaterade sjukdomar i lägre åldrar. Och andra sjukdomar såsom reumatism, multiple skleros, eksem, psoriasis, tarmsjukdomar och astma har de fria radikalerna på sitt samvete. Låt oss nu – som ett enat folk – bekämpa dessa destruktiva krafter i vårt samhälle. Låt oss!
Låt oss äta färgglad frukt, färgrika grönsaker, kål och grönt te. Ja, låt oss!

Nu kanske ni undrar vad detta handlar om. Är detta ett obskyrt politiskt manifest som spårat ur. Nej, detta är hälsosamma råd om vad ni ska äta för att kroppen ska må bra. De fria radikalerna är inget anarkistiskt revolutionärt parti utan molekyler som bildas som en biprodukt när våra kroppars ämnesomsättning. I för hög dos kan de leda till just de sjukdomar som nämndes ovan. Men för att motverka detta ska du äta precis det som föreslogs ovan så att neutraliserande antioxidanter bildas. Läs mer på www.antioxidanter.biz.

No related posts.