Packard Bell EASYNOTE TS11HR

Bärbara datorer ligger definitivt i tiden. Man vill ha högsta möjliga prestanda till det bästa priset med den största flexibiliteten. En bärbar dator är betydligt lättare att ta med sig både på olika ställen i huset eller var som helst i världen – än en stationär dator. Den är också betydligt mer kraftfull och möjlig att jobba med än en surfplatta. Så det är inte konstigt att de flesta köper en laptop när de ska till att köpa en dator.
http://www.laptops.se har man gått igenom över 2000 recensioner av laptops och sållat fram de som fått genomgående toppbetyg inom olika prisklasser. En av topdatorerna i budgetklassen är Packard Bell EasyNote TS11-HR. Den innehåller Intels senaste Core i5-teknik som ger en märkbart skarpare datorupplevelse. Med avancerad visuell teknik får man också högpresterande grafik och imponerande multimediaupplevelser.

Med två processorkärnor och fyrtrådsteknik får man en processor som kan utföra två uppgifter samtidigt, ger god prestanda och briljanta multitaskingmöjligheter. Utöver detta är den utrustad med en turbofunktion, som automatiskt ger extra kraft när det behövs.
Chiclet-tangenterna på EasyNote TS11-HR är sköna att använda, och är markerade med siffror och bokstäver med en hög kontrast som gör det användarvänligt även om du har nedsatt synförmåga. Tangentbordet är fullstort med numeriskt tangentbord för enkel inmatning av siffror.
Utöver detta får du backlight LED Full HD-skärm med stöd för 3D, högupplöst inbyggd webbkamera, USB 3.0, trådlös bluetoothöverföring, Multi Gesture, Adobe Photoshop Elements 8 Fullversion, Norton Internet Security 2011 och Windows 7 Home Premium.

No related posts.