Res billigt till Paris

Res billigt till Paris
www.hotell-paris.se är inte bara en sida som guidar dig till billigt och bra boende under din semester i Paris, här hittar du också många tips och råd om hur du tar dig till Paris på billigaste sätt.
Det första, och viktigaste, tipset för att få en billig resa till Paris är att boka i tid. Ju tidigare du bokar ju lägre priser kan du hitta. Om du flyger är internetsidor som MrJet, Seat24 och Lastminute ställen där du kan hitta billiga resor. Lastminute är, som namnet antyder, inte en sida att besöka om du använder metoden att var ute i god tid – utan i sista minuten. Här handlar det om att ha is i magen och hoppas att det dyker upp en sista minuten biljett till just Paris när du vill åka. Om du har bokat hotell i Paris i god tid – vilket i allmänhet är en god idé – är detta kanske inte rätta sättet att ta sig ner.
Andra billiga sätt att resa billigt till Paris på som du kan läsa om på www.hotell-paris.se är med buss. Väljer du detta ressätt bör du räkna med bussresan som en del av semestern då den ofta tar ett par dagar med resmål på vägen. Men inget fel i att njuta av Frankrike som nation på vägen till dess romantiska huvudstad.
Billiga tågresor till Paris går också att hitta, men då får man vara förberedd på att tåg till Paris tar ungefär 30 timmar från Stockholm – så om man tycker att målet är allt och resan är inget, då bör man avstå detta alternativ.
Flyg är då alternativet som tar dig snabbast fram. Men när du tittar på flygpriser se till att du räknat med alla kringkostnader som transport till och från flygplats, bagage och måltid.

Related posts:

  1. Sök hotell och hotellrum