Shoppa loss i Berlin

Shoppa loss i Berlin
Utöver kultur, uteliv, historia och sport är Berlin sannerligen en stad att shoppa i. Det kan vara värt besöket av Tysklands huvudstad enbart för att shoppa. I centrala Berlin finns ett flertal stora köpcenter med hundratals butiker samt ett antal större och mindre shoppinggator. Här finns allt från de stora kedjorna, de dyra kedjorna och de mindre exklusiva eller kuriösa småbutikerna. Det vill säga, något för alla smaker.
Tillhör du dem som vill bege dig till de större köpcentrerna kan nämnas Departmentstore Quartier 206, Europa – Center, Gropius-Passagen, Galeries Lafayette, KaDeWe samt paradgatan Kurfürstendamm.
Alla dessa ligger mer eller mindre centralt, så vill du shoppa mycket är det hotell nära centrum du bör skaffa.
Är du en shopoholic vill du säkerligen lägga dina pengar på att shoppa och inte på dyra hotellrum. Därför behöver du en guide till billigaste boendet i Berlin.
www.hotell-berlin.se hittar du just detta. Här finns dels en utförligare artikel om shopping i Berlin med mer information om de olika köpcentrerna och dels artiklar om Berlin i sin helhet. Framförallt finner du på www.hotell-berlin.se en sökmotor med filterfunktion där du kan ange vilka krav du har på ditt hotell berlin och som sedan förser dig med en lista på de hotell som uppfyller dina krav.
Det är en väsentlig skillnad på priset om du vill bo mindre än en kilometer från stan eller mindre än två kilometer från stan. Billigaste hotellet som ligger precis inom 2 km radie från centrum heter A&Q Hostel Berlin Hauptbahnhof och har rum från 296 sek per natt.
Vill du bo max en kilometer från centrum blir det Pullman Berlin Schweizerhof som ligger precis inom en km från centrum och kostar från 1 017 sek per natt. Visserligen ett femstjärnigt hotell med 9.0 i betyg från tidigare gäster.

No related posts.