Spela bingo med Bertil

Att spela bingo är mer än något annat en social grej. Till skillnad från till exempel poker eller hästar – som båda kräver både kunnande och skicklighet – grundar sig utgången i ett bingospel helt och hållet på slumpen. Det är därför bara att hoppa på ett spel och hålla tummarna. Kanske vinner du, kanske förlorar du. Om du fokuserar för mycket på själva vinst eller förlustmomentet blir det däremot inte lika kul som det kan bli om du gör det för spänningens skull och för den sociala samvaron. Om du spelar för att träffa och spela bingo med till exempel Bertil.
Bertil är i detta fall ingen specifik spelare, utan en spelleverantör.

Bertil Bingo är en sida på nätet dit du kan gå för att spela bingo. Det är en av flera sidor som erbjuder bingospel och där du kan träffa vänner och spela och ha kul. Det är dock inte omöjligt att du träffar någon på Bertil Bingo som heter Bertil – men det är snarare en slump än garanti.
Bertil bingo erbjuder flera olika sorters bingospel online. Du får här 40 kronor gratis att spela för vilket får dig att komma igång utan att behöva investera något. En så kallad prova på start. Företaget har funnits sedan hösten 2006 och har idag mer än 80 000 registrerade kunder. Det gör Bertil bingo till ett av de ledande företagen på marknaden. Vill du lära dig mer om bingo på nätet kan du gå in på www.bingoextra.se.

Related posts:

  1. Bingo
  2. Bingo
  3. Ladbrokes bingo – så väletablerat det kan bli
  4. Online bingo
  5. bingo online