Står du i begrepp att vinterförvara din båt i Stockholm?

Står du i begrepp att vinterförvara din båt i Stockholm? Ett perfekt alternativ är då att vända sig till Djursholms båtvarv. När du anlita Djursholms båtvarv för vinterförvaring av din båt så kan du vara säker på att den är i trygga händer.

Djursholms båtvarv är ett så kallat full-servicevarv som har en bred kompetens. Den familjeägda firman har drivits framgångsrikt sedan 1935. Vi talar alltså om en genuin aktör i båtbranschen.

Hos Djursholms båtvarv kan du välja mellan tre olika typer av vinterförvaring; kallhall, varmhall och utomhus täckt På Djursholms båtvarvs hemsida hittar du mer information om de respektive typerna av förvaring samt aktuella prisuppgifter.

I kallhallen så är din båt skyddad från snö, regn och rusk. Väljer du varmhall så kommer din båt att placerat i ett kontrollerat klimat under vintervilan. Utomhus täckt är alternativet för dig som vill behålla masten på under vintern.

När du ansöker om vinterförvaring av din båt hos Djursholms båtvarv så kan du vara säker på att få en snabb återkoppling. Från det att du skickat in din ansökan så kan du räkna med att ha ett svar inom ett dygn. För Djursholms båtvarv är snabbhet och flexibilitet honnörsord.

Förutom vinterförvaring så kan Djursholms båtvarv även erbjuda sina kunder vårservice, polering, bottenmålning, motor- och drevservice såväl som båtlyft. Viktigt att vet är också att Djursholms båtvarv samarbetat med de allra flesta försäkringsbolaget. Djursholms båtvarv hämtar, besiktigar och utför reparationer för alla slags skador när olyckan har varit framme.

Om du har frågor om vinterförvaring eller andra saker så ska du inte tveka att höra av dig direkt till Djursholms båtvarv, som du når på mejladressen info@djursholmsbatvarv.se eller 08-755-19 09. Djursholms båtvarv återfinns på Stora Skraggen 1, 182 63 Djursholm.

No related posts.