Startsidan för kreditkortsspekulanten

Startsidan för kreditkortsspekulanten

En lite märklig rubrik – men dock sann. Om du är spekulant på att skaffa dig ett kreditkort är det väldigt många frågor du bör ta ställning till, och det är inte alltid du kan få svar på dessa från de som utfärdar kreditkort. De är mest intresserade av att få dig som kunde och kan frissera lite väl mycket. Och framförallt talar de inte om vilka alternativ på marknaden som finns att välja mellan. På www.kreditkortexperten.se hittar du svar på väldigt många frågor som du kanske inte kan hitta på annat håll. Framförallt finns allt samlat här och när du fått en del frågor besvarade kan du leta dig vidare på annat håll och komplettera med fler detaljer.

Men på kreditkortexperten.se kan du få svar på frågor om olika sorters kort, riskerna och farorna med kreditkort och vilka förmåner och krav som finns kring kreditkort.

Att alls skaffa ett kreditkort är ditt första val. Du kanske inte ens behöver ett kreditkort. Om du blir övertalad av din bank eller liknande institution kanske de utelämnar att många av de funktioner du behöver kan du få från andra sorters kort. Kreditkortet innebär att du har en viss summa på ditt kort som du kan använda dig av när ditt konto i övrigt är tomt. Men om du inte brukar få tomt på ditt konto eller inte litar på din förmåga att hantera en sådan kredit – då är det definitivt inte rätt val. Då ska du nöja dig med ett betalkort eller kanske till och med ett enkelt uttagskort. Det kan vara lockande att ha tillgång till extra pengar när det kniper och statusen det innebär att ha ett kreditkort – men för många människor kan det vara i det närmsta en förbannelse. Så tänk igenom noga innan beslut tas.

Related posts:

  1. Kreditkort samt kontokort
  2. Kreditkortdirekt