Stig upp från helvetet med Basic Black

Du är mörkrets herre. Du har stigit upp från underjorden utan själ och hungrar efter att sluka aningslösa människors själar. Du klär dig i svart. Kanske i läder. Du har blek hud och stripigt hår. Du rör dig utstuderat och har ett känslokallt leende på läpparna när du möter människor. Och har de inte redan ryggat tillbaks så gör de det när de ser in i dina mörka, avgrundsdjupa ögon. De rycker till, för du har inga vitor. De är helt svarta – som din själ.
Förhoppningsvis är du på väg till en maskerad, eller till en riktigt cool och flippad fest – och tycker inte att detta är reaktioner du vill få till vardags.
Men till den där festen är du en säker vinnare. Ögat är själens spegel – och om ögat är helt svart – då blir folk osäkra och faktiskt rädda.
Med ett par crazy linser – Basic Black – uppnår du just den effekten. Linserna är helt svarta så gränsen mellan pupillen och iris suddas ut. I stället får du två svarta hål.
Vill du inte uppnå just denna effekt på människor du möter erbjuder crazy linser en lång rad olika varianter. Alla garanterat att ge en stor effekt på de du möter. Kanske vill du bara ändra färgen på dina ögon och känna att du är någon annan bara för en kväll. Kanske är det så enkelt att du bara vill se bra med rätt styrka i linserna. Vad du än söker, gå till www.linsbolaget.se.

Related posts:

  1. Vill du köpa Kontaktlinser eller Linser?
  2. Kontaktlinser och Linser
  3. Kontaktlinser att köpa på nätet