Ta hand om din kropp hos en Sjukgymnast

Ta hand om din kropp! Oavsett om du har fått en muskelskada, har allmänna hälsoproblem eller känner dig fullt frisk så är ett besök hos en sjukgymnast en mycket god idé.

För hos en sjukgymnast kan du inte bara bli botad från din åkomma men också få förebyggande behandling. Om du bor i Uppsala och kanske söker efter Uppsala sjukgymnastik så ska du kolla in företaget Rehabfysio, som drivs av den legitimerade sjukgymnasten Katja Kvarnström.

Rehabfysio är ett relativt nystartat företag som drivs av en person med flerårig erfarenhet inom området. Hos Rehabfysio kan du få flera olika typer av behandlingar, som mjukdelsbehandling, ledmobilisering, elbehandling (TENS och NMES), akupunkter och behandling av det perifera nervsystemet.

För mer information om vad Rehabfysio kan erbjuda just dig, ta direkt kontakt med företaget på telefonnummer 070-383 29 94 eller mejla till rehabfysio@gmail.com. Rehabfysios lokaler hittar du på Actic Svandammen, Sjukhusvägen 2, i Uppsala. Tidsbokning kan du snabbt och enkelt göra direkt på företagets hemsida, rehabfysio.se.

Hos Rehabfysio kommer du att få ett mycket bra bemötande. Och Katja Kvarnström kan, förutom behandling, också ge dig en rad olika tips om hur du kan gå vidare i livet efter en genomförd behandling.

För att ta hand om sin kropp är något man måste tänka på att göra hela livet. Inte bara under den tid man behandlas för en muskelskada eller ledproblem. Men det är oftast först när problemen uppstår som man börjar tänka på hur man tränar, går eller står.

Men genom att ta kontakt med Katja Kvarnström och Rehabfysio, i Uppsala, kan du bli en person som tänker lite smartare när det kommer till din egen kropp. Och det är onekligen ett steg i rätt riktning!

Related posts:

  1. Reservera ett hotell i Uppasala