Tänk på naturen – skaffa dig ett varggrin

Tänk på naturen – skaffa dig ett varggrin
Nu är inte tanken att du ska bokstavligt talat skaffa dig ett varggrin. Detta är alltså ingen artikel som uppmanar dig att gå ut i norrlandsskogen och skjuta dig en varg och rent fysiskt plocka ut dennes garnityr. För även om du skulle göra detta – vilket är både oetiskt och olagligt – skulle du troligen inte få plats med alla de tänderna i din mun.
Givetvis inte. Men att förändra dina egna tänder så att de liknar vargens skinande tandrader – det kanske skulle vara något?
Om du går in på www.tandblekningarna.se, så kan du se hur du kan gå till väga för att detta ska bli av. Helt beroende på hur vita tänder du redan har och hur vita du vill ha dem, så finns det olika vägar för dig att ta. Är det bara en liten effekt du önskar kanske det till och med räcker med en specialtandkräm. Är det en ordentlig nyansskillnad som behövs, kanske du måste gå till en specialist som använder ganska kraftiga kemikalier. Är det riktigt illa kanske du får gå flera gånger.
Och har du lyckats skaffa dig riktigt risiga tänder de senaste åren måste du först se till att de är lagade – så inte kemikalierna tar sig in till tandroten och gör åverkan.
Är ditt behov av blekning någonstans mitt i mellan kan det fungera med att köpa ett gör-det-själv-kit, där du gjuter egna tandskenor och genomför en rad behandlingar. Läs mer om detta på www.tandblekningarna.se.
Sedan kan du förverkliga dina drömmar om att ge dig ut skogen om nätterna, yla på månen, springa in och bita ihjäl grannens höns och Rödluvans mormor. Eller kanske motsvarande aktiviteter på ett metaforiskt plan – på Stureplan.
Oavsett vad du vill ha ditt varggrin till, kan du hitta råd på www.tandblekningarna.se.

No related posts.