Varför satsa på paneler i badrummet?

Går du i funderingar att renovera ditt badrum? Då finns det många val att välja bland – är det minsta man kan säga. Det gäller allt från golv till tak. Och med badrum är besluten så mycket viktigare då ett felaktigt beslut kan leda till fuktskador eller ännu värre saker. Ett säkert tips för dina väggar i badrummet är väggpaneler.
Väggpaneler i badrummet innebär att  dina väggar täcks av specialtillverkad panel. Väggpaneler i badrummet är ett bra substitut för konventionell färg och/eller kakel. Färg tenderar att lossna från väggen efter en viss tid. Dessutom har det svårt att stå emot extrema temperaturer och fukt som är vanligt i badrummet.
Problemet med kakel är att dess fogmassa ofta fungerar som en blomstrande plats för mögel
och mjöldagg. Detta  ger ditt badrum ett smutsigt sjaskigt  utseende. Väggpaneler i badrummet å andra sidan är tillverkade för att tolerera alla typer av extrema förhållanden.
Paneler för badrummet finns i en mängd olika material. PVC panel är den mest eftertraktade.
De är extremt lätta i vikt, slitstarka, lätta att installera och finns i olika stilar och mönster. De är också
resistenta mot mögel och mjöldagg och kan motstå ånga och värme. Ett annat populärt material på paneler i badrummet är trä. Träpanel får väggarna ser elegant och lyxigt ut och kan omedelbart lyfta
stämningen i varje badrum. Natursten- eller marmorpaneler ser ännu lyxigare ut – men är också avsevärt mycket dyrare. Om du är särskilt ute efter billigare alternativ för paneler i ditt badrum, då kan keramiska paneler vara lämpliga för dig.
Känner du dig orolig för alla svåra beslut kan du anlita hjälp. Det behöver inte vara dyrt.
För närvarande, tre stilar av badrum paneler är populära nämligen fullt väggpaneler, TRÄPANEL och
bibliotek. I följande tabell beskrivs varje stil i detalj. Läs mer på www.badrumsrenovering.org

Related posts:

  1. Att satsa eller inte satsa – det är frågan