variera ditt kaffedrickande på ett enkelt sätt?

Är du en person som vill kunna variera ditt kaffedrickande på ett enkelt sätt? Vissa dagar kanske du är sugen på en macchiato, andra stunder känns en vanlig espresso mer rätt. I så fall är kanske Tassimos system för varma drycker ett bra alternativ för dig. Denna förbered en kopp i taget av den dryck du vill ha. Tassimo-bryggaren användet uteslutande Tassimo-discs (så kallade T Discs). Maskinen läser av streckkoden på förpackningen och anpassar inställningarna för att matcha just den drinken. Mer om Tassimo hittar du på kaffebryggare.info.
Tassimo-maskinen framställs av Bosch och tillverkas vid företagets anläggning i Slovenien. Tassimo-maskinen som tillverkades av Braun framställdes i Rumänien. Med Tassimo får du en pålitlig produkt som håller. Standard är att du får två års garanti. Om du känner att Tassimo skulle kunna vara en produkt för dig ska du hålla utkik efter någon av de demonstrationer som företaget anordnar. På så sätt få du en grundlig demonstration som visar vad en Tassimo-maskin kan användas till.
Kaffekulturen har förändrats snabbt bara under de senaste tio åren. Äldre generationer drack oftast bara en typ av kaffe – kokkaffe eller vanligt bryggkaffe. Så är det inte längre. Allt fler vill testa en större variation av kaffedrinkar. Med en Tassimo-maskin får en egen minikaffebar. Utan större ansträngning kan du göra en espresso, latte, macchiato, cappuccino, choklad eller te. Välj rätt disk, låt maskinen läsa av och sätt igång. Svårare än så är det inte!

No related posts.