Världen är till för att roa dig!

Världen är till för att roa dig!
Ja, så kan det kännas när man ger sig ut för att surfshoppa. Du behöver ju inte köpa. På samma sätt som du inte behöver köpa något i en galleria bara för att du tittar. Som tur var är drömmar gratis. Hur dyrt ett smycke i en butik än är kostar det inte en krona att fantisera att du har den på dig. Men när du förr begränsades av de smycken som fanns i de butiker dit du relativt enkelt kunde ta dig så når man idag hela världen via Internet. Så hela världen har blivit din galleria och drömfabrik. Och världen är till för att roa dig. Ta som exempel internetbutiken http://www.smycke.eu/ där man samlat 149 smyckesmärken. Det är som en egen galleria på nätet med små butiker dit du kan kika in och inspireras och drömma om olika designers mästerverk. Vad sägs om märken som:
Bjørg är en smyckesföretag som onekligen erbjuder spännande och intressanta produkter. Den senaste produktserien beskrivs som ett lekfullt sökande efter ett förlorat paradis. Tankarna ska gå till Edens lustgård. Det finns en klar råhet i Bjørgs smycken, men samtidigt bär de på en skön och tilltalande estetisk aura. Smyckena bär på en mystisk en dubbeltydighet som överraskar.”
”Oden Guld är ett smyckesföretag som saluför snygga och spännande kreationer. Oden Smycke har egen verkstad och ateljé i Stockholm. Hög kvalitet och intressant design är två saker som gör att Oden Smycke sticker ut i mängden.”

No related posts.